Hoppa till innehåll

Nyhet: Öppna högskoleleden – ett nytt sätt att komma in på högskolan

Två män i klassrum

Fyra av högskolans sju program öppnar nu en ny möjlighet att läsa vissa kurser tillsammans med ordinarie studerande på följande program:

  • företagsekonomi
  • Hospitality Management
  • elektroteknik
  • maskinteknik

Läs 30 studiepoäng (med minimivitsord 3) och bli behörig att söka till högskolans utbildningsprogram och samtidigt få kurserna validerade/tillgodoräknade inom utbildningen. Kurserna går mestadels dagtid och kan läsas som hela kurspaket under ett läsår, eller läsas i lugnare takt. Observera att det finns 6 platser per program för dessa ÖH-ledsstudier så det är först till kvarn som gäller.

Kurserna hittar du här (under kurstyp “ÖH-led”). Du anmäler dig skilt till varje kurs och betalar endast 40 € i terminsavgift (och kan alltså läsa flera kurser per termin för den summan).

Fler artiklar

Så väljer du rätt utbildning

Vill du börja plugga men känner dig osäker på vilken utbildning som passar dig? Att välja utbildning kan kännas svårt, stort och definitivt men att studera är alltid en bra investering för framtiden. Med hjälp av denna artikel eller en studiehandledare hoppas vi du hittar just din utbildning.

Läs mer