Hoppa till innehåll

Artiklar

Högskolan på Åland 20 år!

Högskolan på Åland inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Välkommen att fira vårt 20-årsjubileum tillsammans med oss. Tid: Torsdagen den 21 september klockan 14.00-16.30…
Läs mer

Nya, toppmoderna hybridklassrum maximerar interaktiviteten

Två nya hybridklassrum som ska vara Högskolan på Ålands flaggskepp. Det var beställningen som teamet E-hub fick från högskolans ledning. Idag står två splitternya och helmoderna hybridklassrum redo att ta emot både lärare och studerande - ena på Norra på Neptunigatan och andra på Södra på Navigationsskolegränd.

Läs mer

Tilläggsansökan

Hann du inte skicka in din ansökan i tid? Nu är tilläggsansökan öppen för programmen elektroteknik, Hospitality Management, maskinteknik och sjökapten. Ansökan är öppen under tiden 26 juni och 28 juli.

Läs mer

Välkommen på FUI-dagen 2023

Tisdagen den 13 juni kl 13.00-16.00 arrangeras FUI-dagen (forskning, utveckling och innovation) på Högskolan på Åland. Forskare och projektansvariga kommer att presentera det arbete som har gjorts under det senaste året. Välkommen att lyssna på korta föreläsningar om det forsknings- och projektarbete som pågår på Åland!

Läs mer

Offentliga presentationer av examensarbeten 26 maj 2023

Fredagen den 26 maj  presenterar studerande vid Högskolan på Ålands sjukskötarprogram sina examensarbeten för allmänheten. Presentationerna hålls i auditoriet på Högskolan på Åland Norra, Neptunigatan 17, Mariehamn. Du kan också lyssna på presentationerna digitalt Alla är varmt välkomna!

Läs mer

Offentliga presentationer av examensarbeten 16-17 maj 2023

Tisdagen den 16 maj och onsdagen den 17 maj 2023 presenterar studerande vid Högskolan på Åland sina examensarbeten för allmänheten. Presentationerna hålls i auditoriet på Högskolan på Åland Norra, Neptunigatan 17, Mariehamn. Du kan också lyssna på presentationerna digitalt Alla är varmt välkomna!

Läs mer