Hoppa till innehåll

Jobba hos oss

Högskolan på Åland är en myndighet under Ålands landskapsregering. Högskolan har ca 500 studerande på bachelornivå inom sju utbildningsprogram, ett utbildningsprogram på masternivå, en omfattande öppen högskoleverksamhet samt forskning och utveckling inom vissa områden.

Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga anställningar. Välkommen med din ansökan!

 

Gå till sidan lediga jobb

Förmåner

Som anställd får du ta del av många fina förmåner, här ser du de vanligaste

 

Läs mer om våra förmåner

Möt våra medarbetare

Hur är det att jobba på Högskolan på Åland? Läs intervjuer med några medarbetare

 

Bekanta dig med våra medarbetare

Citat från våra medarbetare

Det bästa med att jobba på Högskolan på Åland är att ingen dag är den andra lik och man får lära sig nya saker och hitta nya lösningar hela tiden.

Emmy Karlsson-Hellman, programkoordinator

Det bästa med mitt jobb är närheten till både studerande och kollegor! Det är väldigt givande att få följa med de studerandes utveckling hela vägen från de första kurserna fram till examen.
Joakim Isaksson, lektor

Att jobba inom universitets- och högskolevärlden är givande. Man kommer i kontakt med intressanta föreläsare och spännande kurser och ämnen.
Mirjam Schauman, planerare Öppna högskolan

Undervisning och kontakten till våra studerande är det bästa med mitt jobb på HÅ. Samt vårt suveräna team med kollegor, både lärare och administration. Det är kul på jobbet!
Johan Sjölund, lektor

Leva och bo på Åland

Livet och vardagen är lite enklare på Åland. Samhället är tryggt och välorganiserat och det är nära till både natur och aktiviteter. Dessutom är det väldigt skönt att slippa alla timmar i bil och kollektivtrafik.

 

Läs mer på alandliving.ax →