Hoppa till innehåll

Förmåner för anställda

Som arbetsgivare är vår högsta prioritet att erbjuda en god arbetsmiljö där alla medarbetare trivs och mår bra. Högskolan är en dynamisk och trygg arbetsplats som ger dig utmanande och varierande arbetsuppgifter och låter dig växa inom din roll. Som anställd får du ta del av många fina förmåner.

Flextid

Hos oss har vår administrativa personal flextid vilket underlättar för våra medarbetare att förena arbetsliv och familjeliv. Du kan själv inom ett givet tidsintervall välja tidpunkten för när du börjar och slutar ditt arbete. Som lärare har du möjlighet att själv välja tid och plats för ditt arbete under 28 % av arbetstiden.

Möjlighet till distansarbete

Som arbetsgivare vill vi bidra till en hållbar arbetsmiljö och öppnar upp möjligheten till distansarbete för de medarbetare som önskar. En förutsättning för distansarbete är att arbetsuppgifterna kan genomföras på distans. Distansarbete är varken en rättighet eller en skyldighet. Medarbetare får arbeta högst 50 % av arbetstiden per vecka på distans, vilket tydliggörs i ett personligt avtal om distansarbete.

Semester

När du är anställd hos oss har du längre semester än hos många andra arbetsgivare. Beroende av hur länge du arbetat hos oss så har du i regel mellan 6 och 7,5 veckor per år.

Subventionerade friskvårdsaktiviteter

Vi subventionerar motion, kultur och massage genom Friskvård.ax. Du som anställd får välja bland nedanstående alternativ för hur du vill att din förmån fördelas:

  1. 400 euro motion/kultur och 40 euro massage
  2. 400 euro massage och 40 euro motion/kultur
  3. 220 euro motion/kultur och 220 euro massage

Massagen kan man hel-eller delbetala med max 50 euro per besök.

Lunch

Som anställd har du möjlighet att äta lunch på Seaside, ÅYG sjöfart till ett förmånligt pris.

Företagshälsovård

Som anställd hos oss har du förutom lagstadgad företagshälsovård även rätt till kostnadsfri sjukvård på allmän läkarnivå.