Har du frågor?

Kontaktuppgifter och vanliga frågor

Här hittar du svar på vanlig frågor och vem du ska ta kontakt med om du funderar på något som berör om din ansökan eller våra utbildningar.

Frågor om elektroteknikprogrammet

Hittar du inte svaret på din fråga om utbildningsprogrammet för elektroteknik, ta då kontakt med programmets studiehandledare Carola Maxenius-Mickelsson.


Frågor om företagsekonomiprogrammet

Studiehandledaren för företagsekonomiutbildningen, Thor-Björn Wik, hjälper dig om vill ha mera information om utbildningen.


Frågor om Hospitality Management-programmet

Funderar du på att börja studera Hospitality Management och har frågor, så ska du vända till utbildningens studiehandledare Therese Sjöblom.


Frågor om IT-programmet

Om du inte hittar svaret på din fråga som berör utbildningsprogrammet för informationsteknik, hör då av dig till programmets studiehandledare Agneta Eriksson-Granskog.


Frågor om maskinteknikprogrammet

Funderar du på att studera maskinteknik och har frågor? Då hjälper studiehandledaren Carola Maxenius-Mickelsson dig.


Frågor om sjukskötarprogrammet

Läs först svaren på de vanligaste frågorna om utbildningen till sjukskötare (eller sjuksköterska som det heter i Sverige). Hittar du inte svaret på din fråga där, ta då kontakt med studiehandledaren Jenny Österbacka.


Frågor om sjökaptensprogrammet

Alla frågor som berör utbildningen till sjökapten besvaras av programmets studiehandledare Carola Maxenius-Mickelsson.


Frågor om högskolestudier


Frågor om ansökan och antagningen

Hittar du inte svaret på din fråga? Då kan du kontakta vår informationskoordinator Annika Lindqvist.


Frågor om fristående kurser

Är du intresserad av att läsa enstaka kurser på universitets- eller högskolenivå kan du göra det via Öppna högskolan. Läs mer om högskolestudier på Öppna högskolans webbplats eller ta kontakt med kursplaneraren Mirjam Schauman.