Flera lediga tjänster

Just nu har vi tre lediga tjänster:

IT-utvecklare för studieadministration

Vi söker dig som brinner för IT, projekt och digitalisering av högskolor. Det aktuella projektet innebär implementering av ett nytt studieregister/studieadministrativt system med tillhörande sammanlänkning med de nationella databaserna och registren. Du är kommunikativ, tålmodig och lyhörd för verksamhetens behov och duktig på att skapa delaktighet i förändringsarbetet. Du är initiativtagande, har god samarbetsförmåga, driver processer framåt och uppnår resultat inom utsatta tidsramar.

Förvaltningskoordinator

I ditt arbete har du ett nära samarbete med rektor och övriga medlemmar i rektorsrådet. Till
arbetsuppgifterna hör beredning av ärenden till ledningsgrupp och styrelse samt framtagande av
information. I dina uppgifter ingår till stor del att göra utrednings- och sammanställningsuppgifter inom ett brett arbetsområde och du förväntas kunna presentera rapporter såväl skriftligt som muntligt.

Förvaltningskoordinatorn ansvarar för koordineringen av högskolans kvalitetsarbete. I din arbetsroll är
du ordförande för högskolans jämställdhetsgrupp, har uppdraget som dataskyddsombud vid högskolan
och är ägare till högskolans gemensamma dokument.

Timlärare i svenska, engelska och kommunikation

Som lärare vid HÅ kommer du både att undervisa och att vara involverad i olika projekt inom forskning, utveckling och innovation. Tillsammans med övriga lärare och andra medarbetare kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med moderna högskolepedagogiska principer där ett handledande grepp och digitala lösningar är centrala. I uppdraget ingår också studiehandledande funktioner.

  • deltid, 760 h/läsåret
  • för tiden 2 januari – 31 juli 2023, med goda möjligheter till fortsättning
  • sista ansökningsdag: 21 oktober 2022
  • Läs mer om tjänsten som timlärare

Fler artiklar

Är du vår nya vicerektor?

Just nu söker vi en ny vicerektor. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Sista ansökningsdag är 22 augusti.

Läs mer

Är du vår nya medarbetare?

Högskolan har tre lediga tjänster - vicerektor, förändringskoordinator och FUI-ansvarig - ute nu. Låter det intressant? Sista ansökningsdag för vicerektor är den 22 augusti 2020, för övriga den 3 augusti 2022.

Läs mer