Hoppa till innehåll

Flera lediga tjänster

Just nu har vi två lediga tjänster:

IKT-pedagog

Vi söker dig som är kommunikativ, tålmodig och lyhörd för verksamhetens behov och duktig på att
skapa delaktighet i förändringsarbetet. Du förväntas stödja högskolans personal i digital pedagogik, driva frågor kring pedagogisk utveckling med stöd av IKT-verktyg, speciellt utveckling med hjälp av lärplattformar och andra system för pedagogiskt arbete.

Timlärare i svenska, engelska och kommunikation

Som lärare vid HÅ kommer du både att undervisa och att vara involverad i olika projekt inom forskning, utveckling och innovation. Tillsammans med övriga lärare och andra medarbetare kommer du att planera, genomföra och utvärdera undervisning i enlighet med moderna högskolepedagogiska principer där ett handledande grepp och digitala lösningar är centrala. I uppdraget ingår också studiehandledande funktioner.

  • deltid, 760 h/läsåret
  • för tiden 2 januari – 31 juli 2023, med goda möjligheter till fortsättning
  • sista ansökningsdag: 21 oktober 2022
  • Läs mer om tjänsten som timlärare

Fler artiklar

Är du vår nya vicerektor?

Just nu söker vi en ny vicerektor. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Sista ansökningsdag är 22 augusti.

Läs mer

Är du vår nya medarbetare?

Högskolan har tre lediga tjänster - vicerektor, förändringskoordinator och FUI-ansvarig - ute nu. Låter det intressant? Sista ansökningsdag för vicerektor är den 22 augusti 2020, för övriga den 3 augusti 2022.

Läs mer