Hoppa till innehåll

Är du vår nya medarbetare?

Vicerektor

Vicerektorn leder och utvecklar Högskolan på Ålands verksamhet och personal inom teknik, it och sjöfart och ansvarar för att högskolan utvecklas enligt högskolans strategi och utbildningsavtal. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Uppgiften innebär även att leda och utveckla nya utbildningsprogram bland annat införandet av master examen med engelskspråkiga kurser och program, inom automation och förnybara energiformer samt angränsande forskning och utveckling och innovation. Som vicerektor arbetar du nära och rapporterar till rektor.

Läs mer om tjänsten och hur du söker

Förändringskoordinator

Vi söker en förändringskoordinator som kommer arbeta med att utveckla den digitala pedagogiken på högskolan inom ramen för det finländska projektet Digivisio 2030.

Förutom att du har en aktiv och central roll i förändningsarbetet på högskolan, kommer du kommer vara spindeln i nätet mellan övriga projektdeltagare i Digivisio 2030, högskolans ledning och personalen när det gäller att samordna och informera om projektet. Du kommer nätverka med övriga finländska yrkeshögskolor och representera högskolan i projektet, samt stödja ledningen och informera personalen.

Läs mer om tjänsten och hur du söker

FUI-ansvarig

Högskolans FUI-ansvarig (ansvarig för forskning, utveckling och innovation på högskolan) kommer vara tjänstledig under läsåret 2022-2023 och vi söker därför en vikarie.

Som FUI-ansvarig ingår det bland annat att initiera nya externfinansierade projekt, fungera som förman till projektanställda, stödja våra projektledare och forskare, ha kontakt med externa samarbetspartners och vara högskolans ansikte utåt i frågor som berör forskning, utveckling och innovation.

Läs mer om tjänsten och hur du söker

Frågor om tjänsterna

För mera information om tjänsten som virerektor är du välkommen att kontakta vår konsult på Mercuri Urval, Marcus Jensén tel. 040 551 7741, marcus.jensen@mercuriurval.com. Upplysningar om vicerektorsuppdraget ges också av rektor Johanna Mattila tel. 018-537700.

Har du frågor om någon av tjänsterna kan du kontakta vicerektor Bettina Brantberg-Ahlfors (säkrast anträffbar onsdag 6 juli kl. 11-14 eller onsdag 20 juli kl. 14-17).

Fler artiklar

Är du vår nya vicerektor?

Just nu söker vi en ny vicerektor. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Sista ansökningsdag är 22 augusti.

Läs mer