Hoppa till innehåll

Möt Jennie Lindman, som jobbar på Högskolan på Åland!

Fotografi av anställd Jennie Lindman

Hur länge har du jobbat på HÅ?

Cirka 6 år.

Vad gör du på HÅ?

Jag jobbar inom förvaltning och kvalité och så är jag dataskyddsombud. Det är svårt att kortfattat beskriva vad jag sysslar med, jag är lite av en spindel i nätet vad gäller det administrativa. Jag arbetar främst med ledningen med att planera, genomföra och följa upp uppgifter inom förvaltningen. Jag ansvarar även för utveckling och uppföljning av högskolans kvalitetsledningssystem samt med dataskyddsfrågor (och en hel del till).

Vad är det bästa med att jobba på HÅ?

Alla trevliga kollegor förstås! För mig ser även de flesta dagar olika ut, det är mycket som händer och jag gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

Fler artiklar