Hoppa till innehåll

Möt Björne Zetterman, som jobbar på Högskolan på Åland!

Fotografi av anställd Björne Zetterman

Hur länge har du jobbat på HÅ?

Heltid, i snart fyra år.

Vad gör du på HÅ?

Jag undervisar främst inom IT, handleder examensarbeten, deltar som expert inom olika projekt inom hållbarhet, digitalisering och biodling. Utöver det sköter jag kontakter med arbetslivet, utvecklar nya kurser, jobbar inom olika interna arbetsgrupper såsom hållbarhet och examensarbeten.

Vad är det bästa med att jobba på HÅ?

Studerande! Det vill säga studerandes framgångar och karriärbanor. Det finns massvis med utveckling som behöver göras inom olika teknikområden och där kommer vår projektverksamhet in och ger utveckling för mig och nytta för samhället och studerande. På sikt hoppas jag att det jag gör skapar skillnad både för individen, men även för samhället i stort.

Fler artiklar