Hoppa till innehåll

Studera till hälsovårdare på distans

Nu har ansökan öppnat till Öppna högskolans distansutbildning till hälsovårdare (60 sp). Utbildningen, som startar i januari 2024, anordnas i samarbete med yrkeshögskolan Arcada.

Studierna riktar sig till personer registrerade i Valviras register över yrkesutbildade personer inom social-, hälso- och sjukvården och innehar någon av examensbenämningarna sjukskötare (YH), barnmorska (YH) eller förstavårdare (YH).

Läs mer här och ansök senast 17 september 2023 (ansökan har stängt)

Fler artiklar

Högskolan på Åland 20 år!

Högskolan på Åland inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Välkommen att fira vårt 20-årsjubileum tillsammans med oss. Tid: Torsdagen den 21 september klockan 14.00-16.30…
Läs mer

Nya, toppmoderna hybridklassrum maximerar interaktiviteten

Två nya hybridklassrum som ska vara Högskolan på Ålands flaggskepp. Det var beställningen som teamet E-hub fick från högskolans ledning. Idag står två splitternya och helmoderna hybridklassrum redo att ta emot både lärare och studerande - ena på Norra på Neptunigatan och andra på Södra på Navigationsskolegränd.

Läs mer

Välkommen på ett seminarium om IT 12 maj 2023

Varmt välkommen att delta i  ett seminarium där vi delar, lär, debatterar och fantiserar om IT i företag, vardag, utbildning, beslutsfattande och framtidsplanering. Vi tänker tillsammans på hur IT förändrar vår värld. Du kan antingen delta på plats i auditoriet på Högskolan på Åland eller på distans. Evenemanget streamas via Youtube.

Läs mer