Hoppa till innehåll

Nu finns Högskolan på Ålands verksamhetsberättelse 2023!

I den kan man bland annat läsa om vilka händelser som vår rektor Johanna Mattila, vicerektorerna Patric Granholm och Bettina Brantberg-Ahlfors och administrativa chefen Anna Janson lyfter upp som speciellt minnesvärda.

Enhetschefen för Öppna högskolan Bo Nygård berättar om digitalisering.
– Digitalisering är framtidens melodi men också ett utvecklingsområde för oss. Tack vare den kan vi öka synligheten och hitta nya kunder.

Lena Nyman-Wiklund, internationella koordinator, lyfter det stora antalet personal- och lärarutbyten under 2023.
– Våra personal- och lärarutbyten har mångdubblats under 2023, det är väldigt positivt! Det betyder att halva personalen har varit på utbyte. Vi har också haft cirka 30 studerande på utbyte.

Magnus Lindberg är projektledare för E-hub, som är det projektanställda teamet bakom utvecklingsprojektet `’Utveckling av digital flerformspedagogik och digitalisering av högskolan” och fungerar som ett nav för digitala lösningar.
– Jämfört med när vi startade 2021 har det skett en stor utveckling hos lärare och personal. I mitt jobb ger det alltid något av en wow-upplevelse när något vi arbetat länge med förverkligas rent konkret.

Förutom allt detta berättar delar av personalen om hur det är att jobba på Högskolan på Åland och vad de har gjort under 2023. Med andra ord en fullspäckad verksamhetsberättelse med många intressanta artiklar!

Trevlig läsning!

Verksamhetsberättelsen finns här.

Fler artiklar

Grattis till examen!

Högskolan på Åland höll tisdagen den 28 maj examensfest för studerande som tagit examen under vårterminen. 14 studerande var på plats och här kan du se en bild på examinandera.

Läs mer

Grattis till examen!

Lördagen den 13 januari 2024 hölls Högskolan på Ålands examensfest och 28 examinander deltog i festligheterna. Totalt har 68 studerande tagit examen under 2023. Överst:…
Läs mer