Kom och besök oss på Nolia Karriär

Högskolan på Åland ligger i Mariehamn på Åland, en ö mitt emellan Sverige och Finland. Våra studerande kommer från Sverige, Finland och Åland. Här får du bo och studera i vacker skärgårdsmiljö samtidigt som du har storstadsregionerna Stockholm och Helsingfors bara en båtresa bort. Kom och bekanta dig med våra utbildningar i vår monter på Nolia Karriär.

Nolia Karriär är en utbildnings- och rekryteringsmässa i norra Sverige som ställer ut på fyra olika orter under vecka 7-8. Fri entré till mässan alla dagar!

 

I vår monter hittar du Ellinor och Oskar som gärna berättar om högskolestudier på Åland. Speciellt om du är intresserad av en karriär till sjöss, ska du passa på att gå och prata med Ellinor och Oskar. Båda har själva erfarenhet av att arbeta till sjöss och kan svara på de flesta frågor om våra sjöfartsutbildningar.

Vi ses på Nolia! 

Luleå

Datum: 11 februari 2020
Tid: kl 9-15
Monter: 110
Adress: Luleå Energi Arena, Bastugatan 3-8, Luleå
Gratis entré!

Umeå

Datum: 13 februari 2020
Tid: kl 9-15
Monter: 270
Adress: Noliahallen, Signalvägen 3, Umeå
Gratis entré!

Östersund

Datum: 18 februari 2020
Tid: kl 9-15
Monter: 416
Adress: Frösö Park, Östersund
Gratis entré!

Sundsvall

Datum: 20 februari 2020
Tid: kl 9-15
Monter: 344
Adress: Sporthallen, Universitetsallén 11, Sundsvall
Gratis entré!

Läs mer om Våra utbildningar

Fler artiklar

Är du vår nya vicerektor?

Just nu söker vi en ny vicerektor. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Sista ansökningsdag är 22 augusti.

Läs mer

Är du vår nya medarbetare?

Högskolan har tre lediga tjänster - vicerektor, förändringskoordinator och FUI-ansvarig - ute nu. Låter det intressant? Sista ansökningsdag för vicerektor är den 22 augusti 2020, för övriga den 3 augusti 2022.

Läs mer