Hoppa till innehåll

Årets examinander vårterminen 2022

Grupp med examinander vårterminen 2022

1 juni hölls vårens examensfest och 20 examinander deltog i festligheterna. Totalt har 34 studerande tagit examen hittills under 2022.

Bakre raden: Tobias Jansson, Niklas Ekman, Niclas Enberg, Jonathan Karlsson, Isac Westerberg, Jakob Mattsson, Kåre Hampf
Mellanraden: Andreas Sjöberg, Filip Forselius, Mathias Grönholm, Arnold Rekilä, Lucas Eriksson, Dick Westerback
Främre raden: Sandra Carlsson, Janica Johansson, Emilia Lundberg, Johannes Sundqvist, Anton Diederichs

Grattis till examen!

Fler artiklar

Grattis till examen!

Lördagen den 14 januari 2023 hölls Högskolan på Ålands examensfest och 20 examinander deltog i festligheterna. Totalt har 69 studerande tagit examen under 2022. Se gruppfotot i artikeln.

Läs mer

Ny styrelse för Högskolan på Åland

Högskolan på Åland har från och med 1 januari 2023 en ny styrelse. Den nya styrelsen är något mindre än den tidigare (7 personer mot tidigare 10 personer) och har även förankring i högskolevärlden utanför Åland i form av vice ordförande Ingegerd Palmér (tidigare styrelseordförande vid Högskolan i Gävle) och Oskar Karlström (biträdande professor vid Åbo universitet).

Läs mer

Välkommen på diskussion om sjöfartens utveckling

Högskolan på Åland öppnar fönstret mot Europa och bjuder på intressant information om EU:s planer för sjöfartens utveckling i Östersjön. Evenemanget visar på att Åland finns i centrum för sjönäringen men att vi också har att lära av andra. Välkommen 24 november 2022 kl 12.30!

Läs mer