Anmäl ditt företag till IT-programmets rekryteringsträff 2020

Om rekryteringsträffen

IT-programmets rekryteringsträff är ett årligen återkommande event, där branschen och högskolans IT-studerande (blivande systemvetare och IT-ingenjörer) har tillfälle att lära känna varandra.

Info för deltagare från näringslivet

Rekryteringsträffen 2020 är den 16 januari 2020 kl 14.30 i sal N-1 (våning 1) på Högskolan Norra, Neptunigatan 17 i Mariehamn.

Representanter för företaget har möjlighet att hålla en kort presentation på ca 5-10 minuter, där ni kan berätta om företaget, vilka kompetenser ni söker till ert företag och eventuella praktikplatser som ni erbjuder. Högskolans IT-studerande behöver 20 veckors praktik och det här är ett bra tillfälle att skapa kontakter.

Efter presentationerna finns möjlighet till mingel med de studerande.

Anmäl er senast 10 januari

Skicka in anmälan senast 10 januari 2020. Anmäl ditt företag till rekryteringsträffen via webbformuläret eller skicka in den till jeanette.hostman@ha.ax.

Fler artiklar

Är du vår nya vicerektor?

Just nu söker vi en ny vicerektor. Till vicerektorns ansvarsområde hör utbildningsprogrammen inom elektroteknik, informationsteknik, maskinteknik och sjöfart samt högskolans internationalisering och alumn verksamhet.  Sista ansökningsdag är 22 augusti.

Läs mer

Är du vår nya medarbetare?

Högskolan har tre lediga tjänster - vicerektor, förändringskoordinator och FUI-ansvarig - ute nu. Låter det intressant? Sista ansökningsdag för vicerektor är den 22 augusti 2020, för övriga den 3 augusti 2022.

Läs mer