Hoppa till innehåll

Webbinarium: Hur tar lärare och forskare sig an AI och ChatGPT?

Högskolan på Åland hälsar dig varmt välkommen att delta i ett webbinarium om hur lärare och forskare tar sig an AI och ChatGPT-modellen.

Tid: Torsdag 2 mars 2023 kl. 15.00 – 16.00
Plats: Webbinariet går helt och hållet online.

På webbinariet tänker vi till om vad ChatGPT egentligen är, hur den kan användas och vilka fördelar som finns för såväl lärare och forskare som studerande i olika skeden av utbildningen. Många finländska högskolor har redan skapat ett regelverk, eller åtminstone ett förhållningssätt till användningen. Vilket ansvar har skolan och den enskilda läraren? ChatGPT är bara en av många nya AI-innovationer som väller in i utbildningen. Hur kan vi som utbildare hänga med i utvecklingen?

De här är frågor som vi tar upp under onsdagseftermiddagen. Du kan också ställa frågor till oss på förhand genom att skriva in din fråga i registreringsblanketten.

Se webbinariet i efterhand (på YouTube)

Inspelningen kommer vara öppen för alla intresserade till och med den 17 mars 2023.

 

 

Fler artiklar

Högskolan på Åland 20 år!

Högskolan på Åland inledde sin verksamhet den 1 januari 2003. Välkommen att fira vårt 20-årsjubileum tillsammans med oss. Tid: Torsdagen den 21 september klockan 14.00-16.30…
Läs mer

Nya, toppmoderna hybridklassrum maximerar interaktiviteten

Två nya hybridklassrum som ska vara Högskolan på Ålands flaggskepp. Det var beställningen som teamet E-hub fick från högskolans ledning. Idag står två splitternya och helmoderna hybridklassrum redo att ta emot både lärare och studerande - ena på Norra på Neptunigatan och andra på Södra på Navigationsskolegränd.

Läs mer