-
+

Lediga tjänster

Högskolan på Åland (www.ha.ax) är en regional högskola i Mariehamn underlydande Ålands landskapsregering. Högskolan på Åland har ca 550 studerande på Bachelornivå inom sju utbildningsprogram, en omfattande öppen högskoleverksamhet samt forskning och utveckling inom vissa områden. Till Högskolan på Åland hör, förutom Öppna högskolan, även Ålands Sjöfartsakademi, som förutom sjöfartsutbildning på högskolenivå även utbildar på gymnasialstadienivå inom sjöfart.
Totalt har högskolan knappt 100 anställda, varav majoriteten är undervisande personal.

 

Vi lediganslår en ordinarie tjänst som

Kurssekreterare (55,2%), fr.o.m. 1.5.2018

Kurssekreteraren arbetar med service till föreläsare och studerande vid Öppna högskolans kurser. I arbetsuppgifterna ingår att ansvara för kurslokalerna vid kvälls- och helgkurser. Kurssekreteraren förbereder lokaler och AV-teknik inför kurserna och ställer i ordning efteråt. Kurssekreteraren delar ut och samlar in blanketter och informerar kursdeltagare. Även kansliarbete kan ingå. Kurssekreteraren ger kursplatsservice såsom kopiering, scanning, utskick av material, tekniskt stöd, kaffeservering och information.

Kurssekreteraren förbereder även tentamensarrangemang och bistår tentavakterna.

Arbetstiderna är varierande från vecka till vecka och till stor del beroende på när Öppna högskolans kurser infaller. Arbetet kan vara såväl under dagtid som kvällstid och helger. Det är viktigt för oss att
du kan arbeta självständigt och att du är flexibel, serviceinriktad och ansvarstagande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Behörighetskrav

Lämplig utbildning eller erfarenhet.

Lön

Enligt löneklass A 15 (1 994,13 - 2 513,10 €).

Arbetstid

Veckoarbetstid, 55,2% av heltid. Mycket av arbetet sker på kvällar och helger då Öppna högskolan håller de flesta av sina kurser.


Välkommen att bli en del av vårt glada gäng vid Högskolan på Åland! Din ansökan med cv vill vi ha senast den 5.3 kl. 16 och vi önskar att du skickar den per e-post med märket "Kurssekreterare" till adressen jobb@ha.ax . Har du frågor om tjänsten får du gärna kontakta enhetschef Bo Nygård, tel. +358 18 537710 eller studiekoordinator Marita Ahlfors, tel. +358 18 537711.


Bokmärk och dela